Koelkast of vriezer huren

Wij hebben een groot assortiment aan koelkasten en vriezers in onze webshop beschikbaar zoals een flessenkoelkast, een koelvitrine, een koelaanhanger en een vrieskist. In de webshop van Voskuil Verhuur Service kunt u terecht voor koelkast huren, vriezer huren en horeca koelkast huren. De koelingen zorgen ervoor dat de drankjes tijdens een evenement koud blijven. Ook voor in keukens en horeca worden de koelkasten gebruikt voor de koeling van voedsel. Speciaal voor het koelen van grote aantallen bierfusten verhuren wij de koelaanhanger. Hiermee blijft het bier op perfecte temperatuur. Voor ieder feest of evenement een JA! 

Koelkast huren

Wanneer u een groot feest geeft of zelfs een bruiloft heeft u vaak een extra koeling nodig om de dranken koud te houden. Immers, wilt u uw gasten natuurlijk geen warme dranken schenken. Wij bieden hierin een oplossing door het aanbieden van koelkasten. Hierbij hebben wij kleine koelkasten voor een kleine prijs. Mocht u echter een hoop flessen wijn willen koelen, dan hebben wij ook flessenkoelkasten te huur. Kortom, hoeveel koeling u ook nodig heeft, wij hebben altijd iets waar u naar zoekt.

Vriezer huren

Mocht u een groot feest geven en een vrieskist nodig hebben dan kunnen wij daarin voorzien. Het fijne aan uw vrieskist huren bij Voskuil Verhuur Service is dat wij de vrieskist precies neer kunnen zetten waar u dat wil. Aangezien vrieskisten zwaar zijn is het fijn om goede service te verkrijgen waarbij u ook echt geholpen wordt. Let er wel op dat vrieskisten even op temperatuur moeten komen, huur uw vriezer dan ook op tijd.

Horeca koelkast huren

Voor uw evenement of feest kan een goede koeling niet ontbreken. Niks is daarbij beter dan een horeca koelkast. Onze horeca koelkasten zijn er namelijk voor gemaakt om op effectieve wijze uw flessen koel te houden voor uw gasten. De presentatie is voorzien van een glazen deur waardoor uw bezoekers/gasten direct zien wat er in huis is. Of u nou een horeca koelkast van 400L of een horeca koelkast van 600L nodig hebt, bij ons bent u op het juiste adres.

koelkast huren

De voordelen van koelkasten of vriezen huren bij Voskuil Verhuur

Bezorging op locatie in Weesp
Scherp geprijsd
Ruime ervaring
Service in heel Nederland
7 dagen per week retouren

Neem direct contact met ons op

Advies over koelkast huren

Wij van Voskuil Verhuur Service zijn al ruim 25 jaar bezig met het verhuren van onder andere koelkasten, tafels en stoelen en glaswerk. Met Voskuil Verhuur Service hebben we voor zowel bedrijven als particulieren genoeg keuze in ons assortiment. Met iedereen meedenken om zo voor zijn of haar feest onvergetelijk te maken, dat is waar wij het voor doen. Mocht u dus vragen hebben over een product, of staat een product er niet bij? Schroom dan niet om naar de mogelijkheden te vragen via de telefoon 0294 418 303 of via de mail info@voskuilverhuur.nl.

Soorten koelingen en vriezers

55.00

Flessenkoelkast met glazen deur. Even wat extra koelruimte nodig? Wij kunnen u helpen.

Koel-vries apparatuur

Vrieskast 500 ltr RVS

64.95

Tijdelijke extra koelruimte voor uw feest? Deze zeer ruime vrieskast is ideaal voor ieder feest.

Koel-vries apparatuur

Flessenkoelkast

49.85

Flessenkoelkast laag met twee glazen deuren. Even snel wat koelruimte erbij met deze koelkast!

Koel-vries apparatuur

Koelaanhanger

125.00

Even een koel probleem? Wij kunnen u helpen! Van koelkast tot koelaanhanger.Dus voor elk feest of evenement hebben wij de passende koeling. Bovendien zijn onze koelingen te huur tegen scherpe tarieven.

76.00

Koelopzetbuffet tafelmodel met glaskap 5 x 1/4 GN. Even wat extra koel/vries ruimte nodig? Wij kunnen u helpen.

Koel-vries apparatuur

Koelvitrine 220 Volt

64.00

Deze  tafelmodel koelvitrine  is zeer geschikt om op een buffet producten gekoeld te presenteren en etaleren.

Koel-vries apparatuur

Koelkast tafelmodel 230 Volt

17.08

Even wat extra koelruimte nodig, dan komt de koelkast perfect van pas.

Koel-vries apparatuur

Vrieskist

26.30

Vrieskist met een inhoud van 260 liter.