Partyverhuur Weesp

Voskuil Verhuur is een gerenommeerd verhuurbedrijf voor materialen en meubilair voor uw evenement. Wanneer u een evenement organiseert kunnen wij de materialen op locatie leveren. Ook het inrichten van een evenementen locatie is iets waar wij al jaren ervaring mee hebben.

Heeft u advies nodig voor het huren van deze spullen, neem dan gerust contact met ons op! Wij hebben verschillende soorten servies, bestek en glazen in ons assortiment. Kijk in onze webshop voor de verschillende soorten servies.

Bent u van plan om een 21 diner te organiseren in Weesp? Wij hebben alle benodigdheden in huis om van uw 21 diner een succes te maken!

Wilt u een tent huren in Weesp? Neem dan gerust een kijkje in onze webshop voor de mogelijkheden. Voskuil Verhuur Service verhuurt tenten in verschillende soorten en maten. Wij hebben partytenten, dome-tenten, paviljoen-tenten en pagode-tenten welke gebruikt kunnen worden bij uw evenement in Weesp.  De tenten service van Voskuil is flexibel en zelfs op uw dak terras kunnen wij een tent plaatsen. 

Met het horeca meubilair kunt u de gewenste locatie inrichten. Indien het evenement in een niet-overdekte ruimte plaats vindt, kunnen wij met onze verschillende soorten party tenten voor een overkapping zorgen. Daarnaast kunnen wij ook de complete inrichting leveren. Van biertap en partytent tot verschillende soorten tafels en stoelen. Ook het afzetten van een evenementen locatie in Weesp door middel van dranghekken of road blocks is mogelijk.

Wilt u een tafel huren in Weesp? Wij hebben verschillende soorten tafels:  Statafels, biertafels, dinertafels, houten sta tafels, luxe statafels, ronde diner tafels, buffet tafels, picknick tafels, examentafels.

Heeft u tijdelijk extra ruimte nodig voor gekoelde producten in Weesp? Kijk dan eens naar onze verschillende soorten koelkasten, vrieskisten of de koelaanhanger!

Voskuil verhuur service

De voordelen van Voskuil Verhuur

Bezorging op locatie in Weesp
Scherp geprijsd
Ruime ervaring
Service in heel Nederland
7 dagen per week retouren

Neem direct contact met ons op

Verhuur gaat verder dan alleen Weesp

57.50

Verrijdbare heteluchtoven die ideaal is om uw producten op locatie te bereiden.

Stroom-kabels

Verlengsnoer 220 V

2.05

Het woord zegt het eigenlijk al: een verlengsnoer wordt gebruikt om te verlengen. Bijvoorbeeld wanneer je ver uit de buurt van een wandcontactdoos (stopcontact) moet werken of als een groep van de elektriciteit is uitgeschakeld. Dit verlengsnoer is 220 Volt

27.50

De Frituurpan dubbel is voorzien van uitneembare binnenpannen en de elementunits zijn makkelijk te verwijderen voor onderhoud en reiniging.

285.00

Selfcooking center om gemakkelijk veel hapjes voor uw buffet in te maken.

5.46

Een gerecht bakken, koken of opwarmen? Gebruik dan de kookplaat.

Keukenapparatuur

Frituur 3vaks

49.50

Geeft u een feestje? Dan mag deze frituur niet ontbreken!

49.50

De Frituurpan dubbel is voorzien van uitneembare binnenpannen en de elementunits zijn makkelijk te verwijderen voor onderhoud en reiniging.

Keukenapparatuur

Braderiepan gas

95.00

Grote braderiepan, doorsnee 90 cm. Geschikt voor grote groepen en braderieën.

Wij helpen graag om van jouw feest in Weesp en omgeving een succes te maken. Hiervoor kunnen we je helpen met tenten, meubilair, keuken materialen en nog veel meer. Alles wat je zoekt hebben wij ter beschikking.

Huren in Weesp en ver daarbuiten

Afhalen bij ons magazijn in Weesp of bezorgen in Nederland is geen probleem voor ons. Wij leveren namelijk door het hele land.

6 pluspunten die u moet weten over onze service

√  Ja, we bezorgen op het gewenste tijdstip

√  Ja, u kunt bij het afleveren pinnen op locatie

  Ja, we kunnen op locatie opbouwen en afbouwen

  Ja, we verzorgen ook catering en bediening

  Ja, u kunt 7 dagen per week ophalen en retour brengen zonder afspraak

 Ja, onze service is voor heel Nederland beschikbaar

Zijzeil Dome

Ons ASSORTIMENt

U vindt al onze partyverhuur artikelen terug op onze website. Bent u nieuwsgierig naar wat wij nog meer te bieden hebben klik dan hieronder.

Bekijk ons assortiment