Partyverhuur Bussum

Wij helpen je graag om jouw evenement in Bussem te organiseren. Voskuil Verhuur Service heeft de ervaring in huis met het organiseren van allerlei evenementen, ondermeer in Amsterdam en omgeving.

Van bruiloft tot bedrijfsevenement, en van straat- of buurtfeest tot bruiloft.  Wij hebben alles in huis voor jouw feest, plus de kennis voor de organisatie.

Je vindt al onze partyverhuur en eventverhuur artikelen terug hier op onze website. In het menu links kun je al onze materialen vinden. Je kunt de aantallen aangeven en direct een offerte aanvragen.

VIP-musicdome
Neem direct contact met ons op
12.95

Poef / Rondo in diverse frisse kleuren rood , limegroen , oranje , rood en roze. Een leuke eye-catcher op uw feestje! Perfect voor ieder moment. Wil je comfortabel zitten, gebruik het als krukje.

15.50

Statafellinnen diabolo goud. Kreukvrij en makkelijk in gebruik. In verschillende kleuren verkrijgbaar.

2.25

Mosselen smaken beter als u ze uit een echte mosselpan kunt eten. De emaille mosselpan heeft een deksel dat eveneens kan dienen als serveerschaal. De pan heeft een inhoud van 1 liter en een afmeting van 18 cm. Bovendien is de Mosselpan geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie.

4.50

Dit Calamiteiten / veiligheids afzethek met draaibare voet, is erg licht en daardoor ideaal voor het snel en veilig afzetten van bijvoorbeeld een put of wegwerkzaamheden. Dit Calamiteiten / veiligheids afzethek heeft een reflectieband aan 1 kant waardoor het hek extra opvalt aan bijvoorbeeld de weg of op de bouwplaats. Door het speciaal ontwikkelde snelkliksysteem [...]

Aanbieding!
10.95

Statafellinnen (Diabolo Navy blauw). Kreukvrij en makkelijk in gebruik. In verschillende kleuren verkrijgbaar.

Aanbiedingen / Nieuw

Mosselpan 2 kg

2.45

Mosselen smaken beter als u ze uit een echte mosselpan kunt eten. De emaille mosselpan heeft een deksel dat eveneens kan dienen als serveerschaal. De pan heeft een inhoud van 2 liter en een afmeting van 20 cm. Bovendien is de Mosselpan geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie.

Planten(kunst)

Kunst palm

12.80

Tropische kunst palm van 2.00-2.50 meter hoog.

Planten(kunst)

Palm kentia

16.95

Een palm om sfeer te brengen op uw feest of partij.

Verhuur gaat verder dan alleen Bussum

Wij helpen graag om van jouw feest in Bussum en omgeving een succes te maken. Hiervoor kunnen we je helpen met tenten, meubilair, keuken materialen en nog veel meer. Alles wat je zoekt hebben wij te beschikking.

Huren in Bussum en ver daarbuiten

Afhalen bij ons magazijn in Weesp of bezorgen in Nederland is geen probleem voor ons. Wij leveren namelijk door het hele land.

6 pluspunten die u moet weten over onze service

√  Ja, we bezorgen op het gewenste tijdstip

√  Ja, u kunt bij het afleveren pinnen op locatie

  Ja, we kunnen op locatie opbouwen en afbouwen

  Ja, we verzorgen ook catering en bediening

  Ja, u kunt 7 dagen per week ophalen en retour brengen zonder afspraak

 Ja, onze service is voor heel Nederland beschikbaar

Ons ASSORTIMENt

U vindt al onze partyverhuur artikelen terug op onze website. Bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben klik dan hieronder. 

Bekijk ons assortiment