Partyverhuur Diemen

Voskuil Verhuur Service helpen je graag in en rond Amsterdam met jouw evenement. Met onze jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen helpen wij je graag. 

Van bruiloft tot bedrijfsevenement, en van straat- of buurtfeest tot bruiloft. Wij hebben alles in huis voor jouw feest, plus de kennis voor de organisatie.

Je vindt al onze partyverhuur en eventverhuur artikelen terug hier op onze website. In het menu links kun je al onze materialen vinden. Je kunt de aantallen aangeven en direct een offerte aanvragen.

Neem direct contact met ons op

Verhuur gaat verder dan alleen Diemen

Evenementen diverse

Antislip kabelmat 0.66x1000cm

14.50

Een kabelmat zorgt ervoor dat kabels netjes bij elkaar blijven en voorkomt zo struikelpartijen van voetgangers. Onze kabelmatten zijn antislip uitgevoerd om uitglijden te voorkomen. LET OP: Beschermt de kabels niet tegen zwaar verkeer!

1.23

Fraaie, groene terrasstoel die kleur geeft aan uw terras.

12.80

Mooie decoratieplant om uw feest mooi in te richten.

62.50

Draag bij aan de kerstvreugde door deze kerstman in schoorsteen! Deze opvallende kerstman kan automatisch op en neer bewegen in de schoorsteen, het is een perfecte kerstversiering voor in de tuin, op het terras, enz. Zelfopblazend door interne ventilator met motor Volledig opgeblazen in minder dan 30 seconden ‘s Nachts verlicht door warm witte leds

7.50

Kleine, grijze parasol die erg makkelijk neer te zetten is en een goed hulpmiddel is voor wat extra schaduw.

23.50

Bellenblaasmachine excl.vloeistof huren? Wij verhuren deze compacte bellenblaasmachine met ventilator.

Wij helpen graag om van jouw feest in Diemen en omgeving een succes te maken. Hiervoor kunnen we je helpen met tenten, meubilair, keuken materialen en nog veel meer. Alles wat je zoekt hebben wij ter beschikking.

Huren in Diemen en ver daarbuiten

Afhalen bij ons magazijn in Weesp of bezorgen in Nederland is geen probleem voor ons. Wij leveren namelijk door het hele land.

6 pluspunten die u moet weten over onze service

√  Ja, we bezorgen op het gewenste tijdstip

√  Ja, u kunt bij het afleveren pinnen op locatie

  Ja, we kunnen op locatie opbouwen en afbouwen

  Ja, we verzorgen ook catering en bediening

  Ja, u kunt 7 dagen per week ophalen en retour brengen zonder afspraak

 Ja, onze service is voor heel Nederland beschikbaar

Ons ASSORTIMENt

U vindt al onze partyverhuur artikelen terug op onze website. Bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben klik dan hieronder 

Bekijk ons assortiment