Partyverhuur Diemen

Voskuil Verhuur Service helpen je graag in en rond Amsterdam met jouw evenement. Met onze jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen helpen wij je graag. 

Van bruiloft tot bedrijfsevenement, en van straat- of buurtfeest tot bruiloft. Wij hebben alles in huis voor jouw feest, plus de kennis voor de organisatie.

Je vindt al onze partyverhuur en eventverhuur artikelen terug hier op onze website. In het menu links kun je al onze materialen vinden. Je kunt de aantallen aangeven en direct een offerte aanvragen.

Neem direct contact met ons op

Verhuur gaat verder dan alleen Diemen

4.50

Dit Calamiteiten / veiligheids afzethek met draaibare voet, is erg licht en daardoor ideaal voor het snel en veilig afzetten van bijvoorbeeld een put of wegwerkzaamheden. Dit Calamiteiten / veiligheids afzethek heeft een reflectieband aan 1 kant waardoor het hek extra opvalt aan bijvoorbeeld de weg of op de bouwplaats. Door het speciaal ontwikkelde snelkliksysteem [...]

4.35

Kaasdoek ter decoratie tijdens uw feest.

Evenementen diverse

Huur frame tbv doek met tekst

50.00

Frame ten behoeve van de bevestiging van een doek.

Beeld-apparatuur

DVD player

25.60

DVD speler voor het afspelen van DVD bijvoorbeeld op groot projectiescherm

97.50

Toilet urinoir Kros die overal makkelijk te plaatsen is. Zowel met opvang tank of direct op riool aan te sluiten.

62.50

Draag bij aan de kerstvreugde door deze kerstman in schoorsteen! Deze opvallende kerstman kan automatisch op en neer bewegen in de schoorsteen, het is een perfecte kerstversiering voor in de tuin, op het terras, enz. Zelfopblazend door interne ventilator met motor Volledig opgeblazen in minder dan 30 seconden ‘s Nachts verlicht door warm witte leds

39.95

Parasol ecru 3×3 meter, voet apart te bestellen.

6.60

Ideaal als er rokers aanwezig zijn op uw evenement.

Wij helpen graag om van jouw feest in Diemen en omgeving een succes te maken. Hiervoor kunnen we je helpen met tenten, meubilair, keuken materialen en nog veel meer. Alles wat je zoekt hebben wij ter beschikking.

Huren in Diemen en ver daarbuiten

Afhalen bij ons magazijn in Weesp of bezorgen in Nederland is geen probleem voor ons. Wij leveren namelijk door het hele land.

6 pluspunten die u moet weten over onze service

√  Ja, we bezorgen op het gewenste tijdstip

√  Ja, u kunt bij het afleveren pinnen op locatie

  Ja, we kunnen op locatie opbouwen en afbouwen

  Ja, we verzorgen ook catering en bediening

  Ja, u kunt 7 dagen per week ophalen en retour brengen zonder afspraak

 Ja, onze service is voor heel Nederland beschikbaar

Ons ASSORTIMENt

U vindt al onze partyverhuur artikelen terug op onze website. Bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben klik dan hieronder 

Bekijk ons assortiment