Partyverhuur Amstelveen

Voskuil Verhuur Service is uw partner voor het huren van bijvoorbeeld tenten of servies in de omgeving van Amstelveen. Voor ieder feest en evenement een JA, is niet voor niets onze slogan. Met meer dan 1000 artikelen hebben wij voldoende materialen in huis om van uw evenement een succes te maken. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passend advies geven voor het inrichten van een evenementen locatie in Amstelveen.

Wij hebben een ruim aanbod aan party tenten, tafels, stoelen en biertaps. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod van servies, glazen en horeca meubilair welke wij leveren in Amstelveen. De tenten service van Voskuil gaat zover u wenst. Heeft u een lastige locatie waar een tent geplaatst moet worden? Neem dan gerust contact met ons op.

Gaat u bijvoorbeeld een 21 diner organiseren in Amstelveen en heeft u hier een luxe tafel, mooie stoelen en een mooi servies voor nodig? Kijk dan eens in onze webshop. Indien er onvoldoende ruimte in huis is kunnen wij een unieke tent in de tuin plaatsen voor een onvergetelijke avond. Deze tent kunnen wij inrichten met een ronde tafel of met meerdere lange tafels om alle gasten te kunnen plaatsen. 

Met een divers assortiment aan servies, borden en glaswerk is er voor ieder (bedrijfs-) feest een oplossing. Een bijkomend voordeel is dat wij een afwas service hebben, na het bedrijfsfeest kunnen de spullen zo in de kratjes aan onze bezorgers worden meegegeven!

In ons uitgebreide verhuur assortiment hebben wij ook koelkasten of zelfs een koelaanhanger te huur. Zo heeft u genoeg ruimte om alle etenswaren en dranken gekoeld te bewaren.

Check onze webshop voor de mogelijkheden of neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag om van uw evenement een succes te maken!

podiumwagen

De voordelen van Voskuil Verhuur

Bezorging op locatie in Amstelveen
Scherp geprijsd
Ruime ervaring
Service in heel Nederland
7 dagen per week retouren

Neem direct contact met ons op

Licht en geluidsapparatuur

Zwerfkast 3 x 220 Volt

34.13

Stroomverdeelkast die onmisbaar is bij een groter evenement.

20.44

Deze waterkoker is geschikt voor het verwarmen van thee of Gluhwein. Niet geschikt voor chocomel!

Koffie/thee

Waterkoker 1,5L

4.13

Waterkoker met een inhoud van 1,5 liter.

Keukenapparatuur

Warmtekast 230 V 1.5 Kw

36.75

Hapjes koelen nu niet onnodig af en hoeven hierom slechts één keer opgewarmd te worden.

31.50

Heeft u een lopend buffet? Leg dan de hapjes die warm moeten blijven op deze mooie warmtebrug.

18.00

Ideaal voor het verwarmen en maken van dranken zoals Thee en Gluhwein (Geen Chocolademelk gebruik daar de Chocolademelk dispencer voor).

16.50

Warme Drankcontainer incl boiler met een grootte van 20 liter.

14.90

Vuurschaal Hyacinth op stalen onderstel. Deze prachtige vuurschaal van gietijzer heeft een diameter van maar liefst 60 cm en is daarmee een absolute eyecatcher voor jouw event.

Verhuur gaat verder dan alleen Amstelveen

Wij helpen graag om van jouw feest in Amstelveen en omgeving een succes te maken. Hiervoor kunnen we je helpen met tenten, meubilair, keuken materialen en nog veel meer. Alles wat je zoekt hebben wij ter beschikking. 

Huren in Amstelveen en ver daarbuiten

Afhalen bij ons magazijn in Weesp of bezorgen in Nederland is geen probleem voor ons. Wij leveren namelijk door het hele land.

6 pluspunten die u moet weten over onze service

   Ja, we bezorgen op het gewenste tijdstip

√  Ja, u kunt bij het afleveren pinnen op locatie

  Ja, we kunnen op locatie opbouwen en afbouwen

  Ja, we verzorgen ook catering en bediening

  Ja, u kunt 7 dagen per week ophalen en retour brengen zonder afspraak

 Ja, onze service is voor heel Nederland beschikbaar

Ballonnenboog

Ons ASSORTIMENt

U vindt al onze partyverhuur artikelen terug op onze website. Bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben klik dan hieronder.

Bekijk ons assortiment