Thuis uit eten met kerst

In de huidige tijd is een leuk kerstdiner op een externe locatie lastig te organiseren: de maatregelen laten het niet toe of het is helemaal volgeboekt omdat mensen eindelijk weer iets kunnen doen. Om toch het lekkere kerstgevoel te behouden is thuis uit eten met kerst een hele goede optie! Wij van Voskuil Verhuur Service snappen dat u in een onzekere tijd al genoeg aan uw hoofd heeft, daarom helpen wij u graag met het organiseren van een succesvol kerstdiner!

Glazen huren voor het kerstdiner

Bij een goed kerstdiner hoort goede glazen. Het kan zijn dat u ineens meer rode wijnglazenchampagneglazen en bierglazen nodig heeft. Veel glazen kopen om ze vervolgens één keer te gebruiken is zonde wanneer u ze gewoon makkelijk en goedkoop kan huren bij ons. Heeft u ook een fles champagne nodig of een alcoholvrije champagne nodig? Ook dit kunnen wij leveren.

Tafels en stoelen huren voor kerst

Heeft u een wat grotere familie? Dan kan het zijn dat u extra stoelen of tafels nodig hebt. Wij hebben stoelen en tafels in alle soorten en maten. Zo hebben wij een simpele stoel met een stoelhoes, een statafel met een mooi rood kleed en een tafelkleed om uw huidige tafel te beschermen. Kortom wij hebben allerlei tafels en stoelen om uw kerstdiner mogelijk te maken.

Advies over kerstdiner organiseren

Wij van Voskuil Verhuur Service zijn al ruim 25 jaar bezig met het verhuren van onder andere koelkasten, tafels en stoelen en glaswerk. Met Voskuil Verhuur Service hebben we voor zowel bedrijven als particulieren genoeg keuze in ons assortiment. Met iedereen meedenken om zo voor zijn of haar feest onvergetelijk te maken, dat is waar wij het voor doen. Mocht u dus vragen hebben over een product, of staat een product er niet bij? Schroom dan niet om naar de mogelijkheden te vragen via de telefoon 0294 418 303 of via de mail info@voskuilverhuur.nl.

De voordelen van uw kerstdiner huren bij Voskuil Verhuur

Bezorging op locatie in Weesp of Amsterdam
Scherp geprijsd
Ruime ervaring
Service in heel Nederland
7 dagen per week retouren

Neem direct contact met ons op

 

Thuis uit eten met Kerst

Evenementen diverse

Kerstboom met led verlichting

26.01

De kerstboom is uitgevoerd met LED verlichting. Breng snel de kerstsfeer binnen, zeer geschikt voor een kort evenement! Hoogte 1.90 en 1.60 mtr

Drank (Alcohol)

Gluhwein per ltr

6.07

Heerlijke gluhwijn. Ook de verwarmer huurt u bij Voskuil!

4.12

Wilt u uw evenement een klassieke uitstraling geven? Gebruik dan de 5-armige kandelaar.

Drank (Alcohol)

Cava Caldere Brut

10.05

Cava Caldere Brut

16.13

Statafellinnen diabolo goud. Kreukvrij en makkelijk in gebruik. In verschillende kleuren verkrijgbaar.

46.00

Maak de kerst gezellig en sfeervol met de mooiste kerstdecoraties, zoals onze opblaasbare sneeuwpop! Dit opblaasfiguur voor de kerst weet uw ruimte gegarandeerd in kerstsfeer om te toveren.

8.67

Handige en inklapbare witte statafel.

16.83

De tafel krijgt een elegante uitstraling en geeft net even dat beetje extra aan uw evenement.