Partyverhuur Almere

Gaat u een evenement organiseren in Almere? Dan is Voskuil Verhuur uw verhuurpartner voor materialen en meubilair voor uw evenement. Met meer dan 25 jaar ervaring in de evenementen-branche adviseren wij u graag! U kunt langskomen in onze showroom, of wij kunnen advies geven op locatie. Heeft u borden en bestek nodig voor een 21 diner of gaat u een feestje geven en heeft u hiervoor een tent nodig? Met meer dan 1000 artikelen kunnen wij uw evenement tot een succes maken!

Met ons ruime aanbod aan tenten is er vrijwel altijd een oplossing mogelijk. Onze tenten kunnen geplaatst worden in de tuin, op een parkeerplaats of op uw dakterras. Van partytent tot pagode-tent en van dome-tent tot parasol. De tenten service van Voskuil is eindeloos en wij denken graag met u mee.

Wilt u een biertap huren in Almere? Naast biertaps leveren wij ook verschillende merken bier. Wilt u een locatie afzetten voor uw evenement in Almere, maak dan gebruik van onze dranghekken of evenementenhekken. De dranghekken service van Voskuil kan ingezet worden voor het leveren van hekken op locatie in Almere en indien gewenst kunnen de hekken ook worden uitgezet. 

Voskuil Verhuur heeft verschillende soorten tafels die u kunt huren: biertafels, sta tafels, diner tafels en ronde tafels. Heeft u in Almere extra koeling nodig voor uw evenement? Wij verhuren verschillende soorten en maten koelkasten en ook een koelaanhanger bestaat tot de mogelijkheden.

Check onze webshop voor de mogelijkheden of neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag om van uw evenement een succes te maken! 

Voskuil verhuur service voor evenementen

De voordelen van Voskuil Verhuur

Bezorging op locatie in Almere
Scherp geprijsd
Ruime ervaring
Service in heel Nederland
7 dagen per week retouren

Neem direct contact met ons op

Licht en geluidsapparatuur

Zwerfkast 3 x 220 Volt

34.13

Stroomverdeelkast die onmisbaar is bij een groter evenement.

20.44

Deze waterkoker is geschikt voor het verwarmen van thee of Gluhwein. Niet geschikt voor chocomel!

Koffie/thee

Waterkoker 1,5L

4.13

Waterkoker met een inhoud van 1,5 liter.

Keukenapparatuur

Warmtekast 230 V 1.5 Kw

36.75

Hapjes koelen nu niet onnodig af en hoeven hierom slechts één keer opgewarmd te worden.

31.50

Heeft u een lopend buffet? Leg dan de hapjes die warm moeten blijven op deze mooie warmtebrug.

18.00

Ideaal voor het verwarmen en maken van dranken zoals Thee en Gluhwein (Geen Chocolademelk gebruik daar de Chocolademelk dispencer voor).

16.50

Warme Drankcontainer incl boiler met een grootte van 20 liter.

14.90

Vuurschaal Hyacinth op stalen onderstel. Deze prachtige vuurschaal van gietijzer heeft een diameter van maar liefst 60 cm en is daarmee een absolute eyecatcher voor jouw event.

Verhuur gaat verder dan alleen Almere

Wij helpen graag om van jouw feest in Almere en omgeving een succes te maken. Hiervoor kunnen we je helpen met tenten, meubilair, keuken materialen en nog veel meer. Alles wat je zoekt hebben wij ter beschikking. 

Huren in Almere en ver daarbuiten

Afhalen bij ons magazijn in Weesp of bezorgen in Nederland is geen probleem voor ons. Wij leveren namelijk door het hele land.

6 pluspunten die u moet weten over onze service

   Ja, we bezorgen op het gewenste tijdstip

√  Ja, u kunt bij het afleveren pinnen op locatie

  Ja, we kunnen op locatie opbouwen en afbouwen

  Ja, we verzorgen ook catering en bediening

  Ja, u kunt 7 dagen per week ophalen en retour brengen zonder afspraak

 Ja, onze service is voor heel Nederland beschikbaar

horecaverhuur

Ons ASSORTIMENt

U vindt al onze partyverhuur artikelen terug op onze website. Bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben klik dan hieronder. 

Bekijk ons assortiment