Party verhuur in Weesp

Voskuil Verhuur is een gerenommeerd verhuurbedrijf voor materialen en meubilair voor uw evenement. Wanneer u een evenement organiseert kunnen wij de materialen op locatie leveren. Ook het inrichten van een evenementen locatie is iets waar wij al jaren ervaring mee hebben.

Heeft u advies nodig voor het huren van deze spullen, neem dan gerust contact met ons op! Wij hebben verschillende soorten servies, bestek en glazen in ons assortiment. Kijk in onze webshop voor de verschillende soorten partyverhuur.

Bent u van plan om een 21 diner te organiseren in Weesp? Wij hebben alle benodigdheden in huis om van uw 21 diner een succes te maken!

Wilt u een tent huren in Weesp? Neem dan gerust een kijkje in onze webshop voor de mogelijkheden. Voskuil Verhuur Service verhuurt tenten in verschillende soorten en maten. Wij hebben partytenten, dome-tenten, paviljoen-tenten en pagode-tenten welke gebruikt kunnen worden bij uw evenement in Weesp.  De tenten service van Voskuil is flexibel en zelfs op uw dak terras kunnen wij een tent plaatsen.

Met het horeca meubilair kunt u de gewenste locatie inrichten. Indien het evenement in een niet-overdekte ruimte plaats vindt, kunnen wij met onze verschillende soorten party tenten voor een overkapping zorgen. Daarnaast kunnen wij ook de complete inrichting leveren. Van biertap en partytent tot verschillende soorten tafels en stoelen. Ook het afzetten van een evenementen locatie in Weesp door middel van dranghekken of road blocks is mogelijk.

Wilt u een tafel huren in Weesp? Wij hebben verschillende soorten tafels: statafels, biertafels, dinertafels, houten sta tafels, luxe statafels, ronde diner tafels, buffet tafels, picknick tafels en examentafels.

Heeft u tijdelijk extra ruimte nodig voor gekoelde producten in Weesp? Kijk dan eens naar onze verschillende soorten koelkasten, vrieskisten of de koelaanhanger!

Springkussen huren Weesp

Een kinderfeestje of buurtfeest extra bijzonder maken? Wij hebben verschillende springkussens te huur voor een scherp prijsje van slechts €90! Meer informatie over de springkussens kunt u altijd opvragen.

Evenement verhuur

Bent u van plan om binnenkort een evenement te organiseren? Dan bent u bij Voskuil Verhuur Service aan het goede adres. Voskuil Verhuur Service is de specialist in het verhuren van alle benodigde artikelen voor evenementen, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Heeft u vragen over uw evenement of wilt u dat wij meedenken voor uw evenement, voelt u zich dan vrij om contact met ons op te zoeken.

party verhuur

Tafels en stoelen huren

Wanneer u een groot feest geeft heeft u wellicht ook extra tafels en stoelen nodig, Wij van Voskuil Verhuur Service kunnen hier uiteraard in voorzien. Met een enorm assortiment aan statafels , biertafels en picknicktafels zit er altijd wel een tafel voor u tussen. Wij doen ook aan stoelen verhuur, zo hebben wij genoeg klapstoelen en bierbanken in ons assortiment zitten om uw feest een groot succes te maken!

De voordelen van partyverhuur bij Voskuil Verhuur

Bezorging op locatie in Weesp
Scherp geprijsd
Ruime ervaring
Service in heel Nederland
7 dagen per week retouren

Neem direct contact met ons op

Advies over partyverhuur

Wij van Voskuil Verhuur Service zijn al ruim 25 jaar bezig met het verhuren van onder andere springkussens, partytenten en tafels. Met Voskuil Verhuur Service hebben we voor zowel bedrijven als particulieren genoeg keuze in ons assortiment. Met iedereen meedenken om zo voor zijn of haar feest onvergetelijk te maken, dat is waar wij het voor doen. Mocht je dus vragen hebben over een product, of staat een product er niet bij? Schroom dan niet om naar de mogelijkheden te vragen via de telefoon 0294 418 303 of via de mail info@voskuilverhuur.nl.

Partyverhuur gaat verder dan alleen Weesp

49.50

De Frituurpan dubbel is voorzien van uitneembare binnenpannen en de elementunits zijn makkelijk te verwijderen voor onderhoud en reiniging.

Keukenapparatuur

Warmtekast 230 V 1.5 Kw

36.75

Hapjes koelen nu niet onnodig af en hoeven hierom slechts één keer opgewarmd te worden.

57.50

Verrijdbare heteluchtoven die ideaal is om uw producten op locatie te bereiden.

97.50

Barbecue extra groot Rooster 1300×800 cm op verrijdbaar onderstel.

Keukenapparatuur

Hotdog verwarmer 220V

17.50

Niet is zo lekker als een warm broodje hotdog.

18.50

Een heerlijk soepje maakt uw evenement compleet.

Wij helpen graag om van jouw feest in Weesp en omgeving een succes te maken. Hiervoor kunnen we je helpen met tenten, meubilair, keuken materialen en nog veel meer. Alles wat je zoekt hebben wij ter beschikking.

Huren in Weesp en ver daarbuiten

Afhalen bij ons magazijn in Weesp of bezorgen in Nederland is geen probleem voor ons. Wij leveren namelijk door het hele land.

6 pluspunten die u moet weten over onze service

√  Ja, we bezorgen op het gewenste tijdstip

√  Ja, u kunt bij het afleveren pinnen op locatie

  Ja, we kunnen op locatie opbouwen en afbouwen

  Ja, we verzorgen ook catering en bediening

  Ja, u kunt 7 dagen per week ophalen en retour brengen zonder afspraak

 Ja, onze service is voor heel Nederland beschikbaar

Zijzeil Dome

Ons ASSORTIMENt

U vindt al onze partyverhuur artikelen terug op onze website. Bent u nieuwsgierig naar wat wij nog meer te bieden hebben klik dan hieronder.

Bekijk ons assortiment