Partyverhuur Amsterdam IJburg

Bent u van plan om een evenement te organiseren in Amsterdam IJburg? Wij van Voskuil Verhuur zijn graag uw verhuurpartner en zijn u dus graag van dienst als u materialen en meubilair nodig heeft voor uw evenement, bedrijfsfeest of 21 diner in Amsterdam IJburg.

Inmiddels hebben wij meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van evenementen en feesten! Wij hebben een ruim assortiment om uw evenementen van de beste artikelen te voorzien. Zo vindt u in onze showroom verschillende soorten artikelen, zoals bijvoorbeeld servies, borden en bestek. Naast onze jarenlange ervaring en het ruime assortiment kenmerkt onze service zich doordat wij al onze producten bij u op locatie leveren en weer ophalen. Voor ieder feest en evenement een JA!

Verhuur van tenten

Onze bezorgers zijn regelmatig in Amsterdam IJburg te vinden om tenten op te zetten. Of het nu om een tuinfeest of groot buiten evenement gaat. Bij Voskuil Verhuur Service verhuren wij verschillende tenten, zoals dome-tenten, partytenten en pagode-tenten. Bovendien komen onze tenten in verschillende kleuren en maten, zodat ze altijd op uw evenementenlocatie aansluiten. Dus bent u op zoek naar een geschikte tent voor uw feest of evenement? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van onze tenten service met u te bespreken. 

Om uw evenement compleet te maken, verzorgen wij bijvoorbeeld ook:

  • Het verhuur van dranghekken voor (sport-) evenementen,
  • Het verhuren van podia en podiumwagens,
  • Het verhuur van biertaps (inclusief of exclusief verschillende merken bier),
  • Het verhuren van koelkasten,
  • Het verhuren van barbecues.

Kijk in onze webshop voor alle mogelijkheden of neem gerust telefonisch contact met ons op. Laat ons u helpen om uw evenement onvergetelijk te maken!

Patronen-led-dansvloer

Tafel en stoelen verhuur

Geeft u een diner of wilt u uw gasten graag voorzien van een comfortabele plek om even te ontspannen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met onze tafel en stoelen verhuur helpen wij u graag met de juiste tafels en stoelen voor uw feest. Ga bijvoorbeeld voor een statafel als het om een dansfeest gaat of als er ruimtegebrek is. Ons aanbod is ruim genoeg, dus u kunt binnen ons verhuur van tafels en stoelen altijd meubilair vinden dat bij uw wensen aansluit. Zo vindt u alles op één plek bij ons!

De voordelen van Voskuil Verhuur

Bezorging op locatie in Amsterdam IJburg
Scherp geprijsd
Ruime ervaring
Service in heel Nederland
7 dagen per week retouren

Neem direct contact met ons op

Licht en geluidsapparatuur

Zwerfkast 3 x 220 Volt

34.81

Stroomverdeelkast die onmisbaar is bij een groter evenement.

20.85

Deze waterkoker is geschikt voor het verwarmen van thee of Gluhwein. Niet geschikt voor chocomel!

Koffie/thee

Waterkoker 1,5L

4.85

Waterkoker met een inhoud van 1,5 liter.

Keukenapparatuur

Warmtekast 230 V 1.5 Kw

37.48

Hapjes koelen nu niet onnodig af en hoeven hierom slechts één keer opgewarmd te worden.

32.13

Heeft u een lopend buffet? Leg dan de hapjes die warm moeten blijven op deze mooie warmtebrug.

18.36

Ideaal voor het verwarmen en maken van dranken zoals Thee en Gluhwein (Geen Chocolademelk gebruik daar de Chocolademelk dispencer voor).

16.83

Warme Drankcontainer incl boiler met een grootte van 15 liter.

15.50

Vuurschaal Hyacinth op stalen onderstel. Deze prachtige vuurschaal van gietijzer heeft een diameter van maar liefst 60 cm en is daarmee een absolute eyecatcher voor jouw event.

Verhuur gaat verder dan alleen Amsterdam

Wij helpen graag om van jouw feest in Amsterdam IJburg en omgeving een succes te maken. Hiervoor kunnen we je helpen met tenten, meubilair, keuken materialen en nog veel meer. Alles wat je zoekt hebben wij ter beschikking.

Huren in Amsterdam en ver daarbuiten

Afhalen bij ons magazijn in Weesp of bezorgen in Nederland is geen probleem voor ons. Wij leveren namelijk door het hele land.

6 pluspunten die u moet weten over onze service

   Ja, we bezorgen op het gewenste tijdstip

√  Ja, u kunt bij het afleveren pinnen op locatie

  Ja, we kunnen op locatie opbouwen en afbouwen

  Ja, we verzorgen ook catering en bediening

  Ja, u kunt 7 dagen per week ophalen en retour brengen zonder afspraak

 Ja, onze service is voor heel Nederland beschikbaar

Vip Dome

Ons ASSORTIMENt

U vindt al onze partyverhuur artikelen terug op onze website. Bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben klik dan hieronder.

Bekijk ons assortiment