Partyverhuur Naarden

Wij helpen je graag om jouw evenement te organiseren. Voskuil Verhuur Service heeft de ervaring in huis met het organiseren van allerlei evenementen, ondermeer in Amsterdam en omgeving.

Van bruiloft tot bedrijfsborrel, en van straat- of buurtfeest tot lokaal sport toernooi. Wij hebben alles in huis voor jouw feest, plus de kennis voor het organiseren van jouw evenement. 

Je vindt al onze partyverhuur en eventverhuur artikelen terug hier op onze website. In het menu links kun je al onze artikelen vinden. Je kunt de aantallen aangeven en direct een offerte aanvragen.

Neem direct contact met ons op

Verhuur gaat verder dan alleen Naarden

Beeld-apparatuur

DVD player

26.11

DVD speler voor het afspelen van DVD bijvoorbeeld op groot projectiescherm

22.90

Projectiescherm huren? Huur dan dit mobiele projectiescherm voor uw zakelijke vergadering of informele familiebijeenkomst! Met dit projectiescherm deel gemakkelijk uw beelden, video's of presentaties vanaf een beamer met uw gasten. 

341.70

Aggregaat in div Kva.

Stroom-kabels

Verlengsnoer 220 V

2.09

Het woord zegt het eigenlijk al: een verlengsnoer wordt gebruikt om te verlengen. Bijvoorbeeld wanneer je ver uit de buurt van een wandcontactdoos (stopcontact) moet werken of als een groep van de elektriciteit is uitgeschakeld. Dit verlengsnoer is 220 Volt

Stroom-kabels

Verlenghaspel 25m

6.63

Verlenghaspel 25m. Ideaal om lange afstanden te overbruggen zonder dat je met verschillende verlengkabels bezig bent.

76.50

Dit projectiescherm kan compact worden verpakt waardoor het makkelijk te vervoeren is.

127.50

Zorgt voor voldoende stroom op uw feest.

127.50

Presenteer uw presentatie van een groot scherm met deze beamer inclusief opzichtscherm. Het scherm is groot genoeg voor een groot publiek. Zo komt uw verhaal altijd duidelijk over!

Wij helpen graag om van jouw feest in Naarden en omgeving een succes te maken. Hiervoor kunnen we je helpen met tenten, meubilair, keuken materialen en nog veel meer. Alles wat je zoekt hebben wij ter beschikking.

Huren in Naarden en ver daarbuiten

Afhalen bij ons magazijn in Weesp of bezorgen in Nederland is geen probleem voor ons. Wij leveren namelijk door het hele land.

6 pluspunten die u moet weten over onze service

√  Ja, we bezorgen op het gewenste tijdstip

√  Ja, u kunt bij het afleveren pinnen op locatie

  Ja, we kunnen op locatie opbouwen en afbouwen

  Ja, we verzorgen ook catering en bediening

  Ja, u kunt 7 dagen per week ophalen en retour brengen zonder afspraak

 Ja, onze service is voor heel Nederland beschikbaar

VIP-musicdome

Ons ASSORTIMENt

U vindt al onze partyverhuur artikelen terug hier op onze website. Bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben klik dan hieronder.

Bekijk ons assortiment