Glaswerk huren in Amsterdam

Wanneer u een evenement heeft is het handig om glazen te huren. Wij leveren de glazen schoon, verpakt in kratten aan. U heeft dan een soort stijl glas dat voor een evenement wenselijk is! Voskuil verhuurt verschillende soorten glazen. Het voordeel van glaswerk huren bij Voskuil is dat wij beschikken over een afwasservice. U kunt de glazen daardoor vies inleveren en dit scheelt afwassen! Door de verschillende soorten glazen is er voor ieder evenement een gepast soort glas. Van uniek chique wijnglas tot een bierpul.Voor ieder feest of evenement een JA! Wij hebben een groot assortiment aan glazen in onze webshop beschikbaar zoals bierglazen, wijnglazen, champagneglazen, cocktailglazen. In de webshop van Voskuil Verhuur Service kunt u terecht voor glazen, glaswerk en ander servies en bestek.

Advies over glaswerk huren

Wij van Voskuil Verhuur Service zijn al ruim 25 jaar bezig met het verhuren van onder andere glaswerk, champagnefonteinen en partytenten. Met Voskuil Verhuur Service hebben we voor zowel bedrijven als particulieren genoeg keuze in ons assortiment. Met iedereen meedenken om zo voor zijn of haar feest onvergetelijk te maken, dat is waar wij het voor doen. Mocht u dus vragen hebben over een product, of staat een product er niet bij? Schroom dan niet om naar de mogelijkheden te vragen via de telefoon 0294 418 303 of via de mail info@voskuilverhuur.nl.

Online uw glaswerk huren

Op onze website kunt u in alle rust kijken en vergelijken om erachter te komen welk glaswerk het meest geschikt is voor u. Het voordeel aan uw glas bij Voskuil Verhuur Service huren is dat deze zorgeloos bij de locatie naar keuze kan worden bezorgd!

horecaverhuur

De voordelen van glaswerk huren bij Voskuil Verhuur

Veel soorten glaswerk op voorraad en snelle levering Afwasservice De glazen kunnen ook door u zelf worden opgehaald Bezorging op locatie waar nodig

Neem direct contact met ons op

Cocktailglazen

Gin&tonic glas

0.55

Dit glas op voet is onder andere te gebruiken als gin&tonic glas, maar kan natuurlijk ook voor andere doeleinden worden gebruikt.

Bierglazen

Bierpul 0,5 ltr.

0.46

Deze bierpul is bijvoorbeeld geschikt voor uw Tirolfeestje!

Wijnglazen

Wijnglas 20 cl

0.16

Chique wijnglas van een kleiner formaat.

Cocktailglazen

Longdrinkglas 28cl.

0.22

Wat voor evenement u ook organiseert, deze longdrinkglazen kunnen zeker niet ontbreken.

0.32

Door de figuurbewerkingen heeft het glas een luxe uitstraling

[/row]

Bierglazen huren

Wanneer u een feest geeft en van plan bent bier te schenken zijn bierglazen onmisbaar. Bier smaakt namelijk altijd het beste uit een bierglas! Wanneer u een pils inschenkt dan is een standaard bierglas huren meestal voldoende. Echter, om het nóg specialer te maken kan u ook bierpullen huren. Zo zijn bierpullen perfect voor als u een Oktoberfest feest geeft. Bent u van plan speciaalbier te schenken? Dan kan u het best speciaalbierglazen huren.

Wijnglazen huren

Een wijntje smaakt het best in een wijnglas dat aansluit bij het type wijn. Bij Voskuil Verhuur Service vindt u allerlei soorten wijnglazen. Al onze wijnglazen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kan dus tegen een stootje. Bent u van plan Cabernet Sauvignon, Syrah of Pinot Noir te drinken? Dan kan u het best rode wijnglazen huren. Rode wijnglazen zijn een stuk groter dan witte wijnglazen waardoor er meer zuurstof bij de wijn komt. Dit is bij rode wijn belangrijk omdat de smaken dan beter tot hun recht komen. Wanneer u van plan bent een Chardonnay, Viognier of Pinot Grigio te schenken, dan kan u het best witte wijnglazen huren. Omdat witte wijn minder complex is dan rode wijn zijn witte wijnglazen kleiner, zo blijft de witte wijn langer koud!

Champagneglazen huren

Heeft u wat te vieren? Dan kan dat het beste met een lekkere champagne of andere mousserende wijn. Bij een goede champagne hoort echter wel een goed champagneglas. Een champagneglas, ook wel flûte genoemd, zorgt ervoor dat de champagne lekker bubbelig blijft. Organiseert u dus een feestelijk evenement en is er champagne aanwezig: dan kan u het best champagneglazen huren.

Cocktailglazen huren

Geeft u een themafeest of bent u gewoon van plan cocktails te maken? Dan zijn cocktailglazen onmisbaar. Cocktailglazen hebben een bijzondere vorm zodat ze passen bij een bepaalde cocktail. Zo is een martiniglas weer heel anders dan een gin&tonic glas. Een gin glas is er namelijk voor gemaakt zodat er veel ruimte is voor garnering. Wij raden u dus aan om gin glazen te huren wanneer u gin&tonics gaat maken. Geeft u een groot feest? Dan kan u bij ons een set cocktailglazen voor 100 personen huren!