Duurzaam party- en eventverhuur: Voskuil Verhuur Service draagt bij aan een groenere toekomst

Bij Voskuil Verhuur Service staat duurzaamheid hoog in het vaandel en daarom dragen wij zelf ook maar al te graag bij aan een groenere toekomst! Om die reden hebben wij 98 zonnepanelen laten installeren op het dak van ons magazijn en zijn we afgestapt van het gebruik van gas. Daarnaast zijn onze kantoren voorzien van led-verlichting en zijn we bezig om over te stappen op ecologisch wikkelfolie. Dit alles draagt bij aan de duurzaamheid van het bedrijf.  

Vanuit ons magazijn in Weesp bedienen wij onze klanten door heel Nederland. Hierdoor zijn wij veel onderweg en laten wij een CO2-afdruk achter als wij de verhuurde producten op locatie afleveren of ophalen. Uiteraard houden wij daarbij wel rekening met onze routes en de grootte van bestellingen, voordat wij op pad gaan naar de evenementenlocatie.  

Juist door te investeren in de duurzaamheid van het bedrijf proberen wij ons ecologisch voetspoor te verkleinen. Wij streven met ons bedrijf naar duurzaam party- en eventverhuur. Met onze zonnepanelen, met het afstappen van gas, het gebruik van led-verlichting en het overstappen naar ecologisch wikkelfolie dragen we daaraan bij. Bovendien kiezen daarmee onze klanten voor een bedrijf dat een steentje bijdraagt aan een groenere wereld en de toekomst van de volgende generaties!  

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.