Oud en nieuw vieren in Amsterdam

In de huidige tijd is een gezellig oud en nieuw op een externe locatie moeilijk te organiseren: het is helemaal volgeboekt omdat mensen eindelijk weer iets kunnen doen of de maatregelen laten het niet toe. Om toch het heerlijke nieuwjaarsgevoel te krijgen is uw oud en nieuw feest thuis in Amsterdam of omstreken organiseren een hele goede optie! Uiteraard wel met de maatregelen in acht genomen. Wij van Voskuil Verhuur Service snappen dat u in een onzekere tijd al genoeg aan uw hoofd heeft, daarom helpen wij u graag met het organiseren van een succesvol oud en nieuw feest!

Glaswerk huren voor oud en nieuw

Bij een goed oud en nieuw feest hoort goede glazen. Het kan zijn dat u incidenteel meer rode wijnglazenchampagneglazen en bierglazen nodig heeft. Glazen kopen om ze vervolgens een enkele keer te gebruiken is zonde en neemt veel ruimte in beslag. U kunt ze ook gewoon makkelijk en goedkoop kan huren bij ons. Heeft u ook een fles champagne of een alcoholvrije champagne nodig? Ook hierin kunnen wij voorzien.

Tafels en stoelen huren voor oud en nieuw

Heeft u op dit moment weinig stoelen en tafels? Dan kan het zijn dat u extra stoelen of tafels nodig hebt. Wij hebben tafels en stoelen in alle soorten en maten. Zo hebben wij een simpele stoel met een stoelhoes, een statafel met een mooi rood kleed en een tafelkleed om uw huidige tafel te beschermen. Kortom wij hebben allerlei tafels en stoelen om uw oud en nieuw feestje mogelijk te maken.

Advies over oud en nieuw vieren

Wij van Voskuil Verhuur Service zijn al ruim 25 jaar bezig met het verhuren van onder andere koelkasten, tafels en stoelen en glaswerk. Met Voskuil Verhuur Service hebben we voor zowel bedrijven als particulieren genoeg keuze in ons assortiment. Met iedereen meedenken om zo voor zijn of haar feest onvergetelijk te maken, dat is waar wij het voor doen. Mocht u dus vragen hebben over een product, of staat een product er niet bij? Schroom dan niet om naar de mogelijkheden te vragen via de telefoon 0294 418 303 of via de mail info@voskuilverhuur.nl.

De voordelen van uw spullen huren bij Voskuil Verhuur

Bezorging op locatie in Weesp of Amsterdam
Scherp geprijsd
Ruime ervaring
Service in heel Nederland
7 dagen per week retouren

Neem direct contact met ons op

 

Thuis oud en nieuw vieren

0.260.39

De prijs van dit artikel geldt inclusief schoonmaakkosten.

1.74

Schenkkan om bijvoorbeeld tapwater uit te serveren tijdens uw diner.

Servies Vigo Joy

VIGO JOY PLAT BORD D24CM

0.41

Een aantrekkelijk nieuw design met originele vormen, met een glanzende binnenkant en een matte buitenkant. Deze collectie is ideaal voor een afwisselende tafel. het porselein is sterk en licht en de verhoogde vleugel zorgt voor een gemakkelijke grip tijdens HET uit serveren

8.50

Handige en inklapbare witte statafel.

0.41

Een aantrekkelijk nieuw design met originele vormen, met een glanzende binnenkant en een matte buitenkant. Deze collectie is ideaal voor een afwisselende tafel. het porselein is sterk en licht en de verhoogde vleugel zorgt voor een gemakkelijke grip tijdens HET uit serveren.

10.95

Statafellinnen (Diabolo wit) Kreukvrij en makkelijk in gebruik. In verschillende kleuren verkrijgbaar

42.50

Onze opblaasbare sneeuwpop is een leuk item als je op zoek bent naar een decoratie voor in huis of tuin tijdens de donkere dagen. Ook leverbaar in Kerstman. Hij zal de feestelijke sfeer verbeteren en je huis laten opvallen! De sneeuwpop draagt een hoed en een sjaal en draagt zo bij aan de wintersfeer. Hij [...]

Servies Vigo Joy

VIGO JOY PLAT BORD D18CM

0.33

Een aantrekkelijk nieuw design met originele vormen, met een glanzende binnenkant en een matte buitenkant. Deze collectie is ideaal voor een afwisselende tafel. het porselein is sterk en licht en de verhoogde vleugel zorgt voor een gemakkelijke grip tijdens HET uit serveren