Oud en nieuw thuis vieren

Inmiddels naderen we het einde van het jaar en dat betekent dat iedereen weer druk bezig is met het organiseren van de plannen rondom oudejaarsavond! Heeft u bijvoorbeeld al plannen gemaakt? Gaat u naar vrienden of familie toe? Maakt u er in de straat een groot feest van met uw buren? Of nodigt u zelf gasten uit om thuis oud en nieuw te vieren? Voor elk feest rondom de jaarwisseling, groot of klein, kunnen wij u helpen met de voorbereidingen! Zo heeft u voor de feestdagen op tijd alle benodigdheden in huis om lekker te kunnen tafelen of om zelf thuis oliebollen te bakken.

Een mooie jaarwisseling thuis

Heeft u plannen om oud en nieuw thuis te vieren? Wij helpen u graag met de voorbereidingen voor de jaarwisseling! Beleef een onvergetelijke avond die tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd is met de spullen van Voskuil Verhuur! Bij een goede oudejaarsavond mogen de drankjes en hapjes uiteraard niet ontbreken. Heeft u echter te weinig glazen voor wijn, champagne of andere dranken in huis? Geen probleem! U huurt ze gemakkelijk, goedkoop en snel bij ons! Zo kunt u terecht voor champagneglazen, wijnglazen en bierglazen. Zelfs voor dranken als (alcoholvrije) champagne en een champagnefontein bent u bij ons aan het juiste adres. Zo regelt u alles gemakkelijk op één plek!

Thuis oliebollen bakken

De traditionele lekkernijen mogen naast de champagne natuurlijk ook niet ontbreken tijdens de jaarwisseling! U kunt ervoor kiezen om heerlijke oliebollen, appelbeignets en appelflappen bij de lokale bakkerij of oliebollenkraam te halen. Wilt u daarentegen zelf thuis oliebollen bakken? Ook voor de benodigdheden daarvoor bent u bij Voskuil Verhuur aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons een frituurpan huren. Ook voor vele andere spullen, zoals servetten, tafellinnen, serveerschalen en meer kunt u bij ons terecht!

Advies bij uw organisatie

Bij Voskuil Verhuur Service hebben wij al ruim 25 jaar ervaring met het verhuren van diverse producten, van tafels en stoelen tot aan glaswerk. Zelfs voor grote evenementen kunt bij ons terecht voor de juiste spullen. Wij hebben een ruim assortiment en bieden daarmee genoeg keuze voor elk type feest of evenement, groot of klein en zakelijk of particulier! Wij denken graag met u mee over de organisatie, zodat uw feest onvergetelijk wordt! Mocht u dus vragen hebben over onze producten, schroom dan niet om naar de mogelijkheden te vragen via 0294 418 303 of info@voskuilverhuur.nl.

 

oud en nieuw thuis vieren

De voordelen van uw spullen huren bij Voskuil Verhuur

Bezorging op locatie in Weesp of Amsterdam
Scherp geprijsd
Ruime ervaring
Service in heel Nederland
7 dagen per week retouren

Neem direct contact met ons op

 

Thuis oud en nieuw vieren

Drank (Alcohol)

Gluhwein per ltr

6.07

Heerlijke gluhwijn. Ook de verwarmer huurt u bij Voskuil!

0.56

Te combineren met roomkannetje en suikerpot.

0.36

Het glas heeft een elegante look die zich uitstekend leent voor (gala)diners.

In diverse inhouds maten

3.50

Bord in de vorm van een blad.

1.99

Slanke kan om bijvoorbeeld water uit te serveren tijdens uw diner.

Servies Palmer White Delight

Palmer W D Soepkop met schotel

0.35

Soepkop met bijpassende schotel.

8.95

Statafellinnen (Diabolo geel). Kreukvrij en makkelijk in gebruik. In verschillende kleuren verkrijgbaar.