Livestream

Door middel van onze mobiele livestream is het mogelijk op de door u gewenste locatie uit te zenden. Voskuil Verhuur beschikt over verschillende mogelijkheden om de livestream te organiseren. Hierbij kunt u denken aan verschillende soorten camera’s, microfoons, verlichting en beeldschermen. Wij hebben ervaring met het uitzenden van begrafenissen, uitvaart ceremonies, live bingo’s en live uitzendingen.

Voor belangstellenden die niet aanwezig kunnen tijdens een event of andere ceremonie hebben wij de oplossing om het bijwonen van een (afscheids)ceremonie toch mogelijk te maken.

Denk bijvoorbeeld aan familie of vrienden die door ziekte of afstand niet de mogelijkheid hebben om naar de ceremonie te komen. Voor onze door middel van een wachtwoord beveiligde livestream uitzending is slechts een internetverbinding nodig en een apparaat* waarop dit te volgen is.

Bel gerust voor meer informatie 0294 418 303

Livestream

Livestream large

De livestream basic bestaat uit opname met 1 tot 3 camera’s en live uitzending naar diverse apparaten. Door middel van een wachtwoord kan ingelogd worden op de beveiligde livestream pagina. Dit pakket bevat ook een PowerPoint presentatie op locatie. De livestream sessie is uitgebreid door belichting op locatie en toepassing van een green screen waardoor [...]

De livestream basic bestaat uit opname met 1 tot 3 camera’s en live uitzending naar diverse apparaten. Door middel van een wachtwoord kan ingelogd worden op de beveiligde livestream pagina. Dit pakket bevat ook een PowerPoint presentatie op locatie.

Livestream

Livestream small

De livestream basic bestaat uit opname met 1 tot 3 camera’s en live uitzending naar diverse apparaten. Door middel van een wachtwoord kan ingelogd worden op de beveiligde livestream pagina. De livestream is eventueel uit te breiden met een PowerPoint presentatie op locatie, zie hiervoor de overige pakketten.