Dranghekken of bouwhekken huren in Amsterdam | Voskuil Verhuur

Drang-bouwhekken

Dranghekken (gaas)

3.50

Dranghekken huren voor je feest of evenement? Dit (gaas)dranghek is licht van gewicht waardoor deze makkelijk te hanteren is. Ondanks het lichte gewicht is de kwaliteit uitstekend te noemen. Wilt u dranghekken huren in Amsterdam? Wij zijn dagelijks te vinden in Amsterdam en kunnen de dranghekken voor u leveren! 

12.50

Evenementen Bouwhek (gezeild) exclusief transport.

65.00

Even een logistiek probleem? Onze tandemasser aanhanger (BE) is ook te huur. Vraag naar de mogelijkheden!

Drang-bouwhekken

Secu klem tbv bouwhek

1.25

Handige en eenvoudige klem om uw bouwhekken aan elkaar te bevestigen. Ideaal om bijvoorbeeld zo uw evenement af te sluiten.

Hekken huren IN AMSTERDAM

Heeft u hekwerk nodig in Amsterdam? Voskuil Verhuur Service is uw leverancier voor allerlei soorten hekwerk. Van dranghekken tot bouwhekken. In onze webshop kunt u de soorten hekken bekijken en eenvoudig een offerte opvragen.

Hekken huren voor een evenement

Organiseert u een evenement en heeft u hekken nodig? Wij hebben een groot assortiment aan evenementhekken in onze webshop beschikbaar zoals bouwhekken, dranghekken, afzethekken en calamiteithekken.

Online dranghekken verhuur in Amsterdam

Op onze website kunt u in alle rust kijken en vergelijken om erachter te komen welke hekken het meest geschikt zijn voor jou. Het voordeel aan uw dranghekken bij Voskuil Verhuur Service huren is dat deze zorgeloos bij de locatie naar keuze kan worden bezorgd. U kunt dus niet alleen dranghekken huren in Amsterdam, maar ook in bijvoorbeeld Rotterdam of Utrecht!

Advies over afzethekken verhuren

Wij van Voskuil Verhuur Service zijn al ruim 25 jaar bezig met het verhuren van onder andere dranghekken, bouwhekken en evenementhekken. Met Voskuil Verhuur Service hebben we voor zowel bedrijven als particulieren genoeg keuze in ons assortiment. Met iedereen meedenken om zo voor zijn of haar feest onvergetelijk te maken, dat is waar wij het voor doen. Mocht u dus vragen hebben over een product, of staat een product er niet bij? Schroom dan niet om naar de mogelijkheden te vragen via de telefoon 0294 418 303 of via de mail info@voskuilverhuur.nl!

 

Deel deze pagina:

Dranghekken huren

Dranghekken zijn ideaal om bezoekers in een richting te begeleiden of om tijdelijk een weg af te zetten. Het fijne aan dranghekken is dat ze meestal net zo goed werken als bouwhekken, maar dat ze een minder opgesloten gevoel geven. Dranghekken zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen waardoor u in een enorm korte tijd een lange afzetting kan realiseren.

De dranghekken, ook wel afzethekken genoemd, die wij verhuren zijn gemaakt van stevig ijzer en zijn voor elk evenement, zowel binnen als buiten, te gebruiken.  Huur uw dranghekken voor een zachte prijs: u huurt al een dranghek vanaf €3,50!

Bouwhekken verhuur

De bouwhekken kunnen worden gebruikt om een terrein af te zetten. Met behulp van een secu klem kan u meerdere hekken met elkaar verbinden. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld een festival organiseert en ongewenste buitenstaanders buiten wilt houden.

Onze bouwhekken zijn erg stevig en worden geleverd inclusief houder. Het is ook mogelijk om gezeilde bouw- of evenementenhekken te huren. Door het zeil op het hek te plaatsen kan de locatie worden afgeschermd voor omstanders. Wij leveren regelmatig hekken in Amsterdam en omstreken. Huur uw bouwhekken voor een zachte prijs: u huurt al een bouwhek vanaf 12,50!

Voordelen van huren bij Voskuil Verhuur

Dranghekken op voorraad en snelle levering
Ruime ervaring in dranghekplaatsing in Amsterdam
Dranghekken kunnen door u zelf worden opgehaald
Bezorging op locatie waar nodig

dranghekken huren